Leeuwendeel

"Van Leeuwen" in de familie? / "Van Leeuwen" in the family?

Over ons

 

Leeuwendeel is de naam van ons familietijdschrift. Een tijdschrift dat eens per jaar had moeten uitkomt voor alle nakomelingen van deze twee voorouders.

Cornelia Maria Meijer (1862-1921)Willebrordus Gerardus van Leeuwen (1857-1936)

Cornelia Maria Meijer(1862-1921) en Willebrordus Gerardus van Leeuwen
(1857-1936)

 

Maar helaas ontbreekt het aan motivatie en tijd om dat ieder jaar weer te doen. Gelukkig zijn er wel enkele exemplaren verschenen.

 

Wel is er de motivatie om een website op te zetten. Op deze website komen interessante artikelen uit onze tijdschriftjes.


 

Welkom bij Leeuwendeel

 

Familie of niet, hartelijk welkom op deze familiesite.

 

Als we het hier over familie hebben, dan hebben we het over de nazaten van "Willebrordus Gerardus van Leeuwen (1857-1936)" en zijn vrouw "Cornelia Maria Meijer (1862-1921)". Als we bij alle nazaten ook de partners rekenen, zijn dat al ruim 500 mensen en dat is dus zeker niet alleen de naam Van Leeuwen.

 

Voor hen zijn er inmiddels 5 tijdschriften geschreven. Deze zijn te bestellen.


Familiewapen
De naam van de website is afkomstig van dit tijdschrift dat ééns per jaar zou uitkomen. Helaas is dat niet haalbaar gebleken, maar gelukkig hebben we hier nu de website.

 

We hopen u hier te kunnen informeren over het laatste nieuws van de familie. Het aanleveren van informatie vanuit de familie is hierbij natuurlijk onmisbaar. Verder komen ook de artikelen over de familie historie uit de tijdschriften online. Een voordeel daarbij is dat het ook naar het Engels vertaald zal worden, want de hele site zal tweetalig te lezen zijn.


 

Vandaag, jaren geleden

Vandaag

Geen historische gebeurtenissen
  
 
 

Facebook

Copyright © 2018. All Rights Reserved.